Gode spor - sikre og bæredygtige

Vi har skabt et af Danmarks længste sporforløb med mere end 100 kilometer mountainbike-spor omkring Viborg, og vi arbejder hele tiden på at udbygge og forbedre det. Viborg Trail Arena byde på en kulturhistorisk motionsoplevelse, som ikke er set mange steder i verden. Man kan køre 100 kilometer spor i fem forskellige skov- og naturområder, som er forbundet af transportveje, der primært er grus- og cykelstier. Undervejs passerer man kulturhistoriske bunkere, barske hedeområder, plantager, et arbejdende fabriksmuseum, istidslandskaber og andre spændende spots.

  Gode spor

  Sikre spor

  Bæredygtige spor

Viborg Trail Arena

Høj kvalitet

Ud over at etablere spor, udvikler og højner vi de frivillige sporbyggeres kompetencer. Det sker gennem workshops med de bedste spor-eksperter. På den måde er vi med til at løfte barren for, hvad der er et godt, sikkert og holdbart MTB-spor i Danmark.
Bag visionen og arbejdet står foreningen Viborg Trail Arena.

Solide kompetencer

11 lokale foreninger udgør Viborg Trail Arena. Du kan se dem alle herunder og læse lidt mere om, hvad de tilbyder. Du kan også besøge deres hjemmeside og Facebook-side via linkene nederst på hver profil. Er jeres forening ikke på listen og har I lyst til at være en aktiv del af Viborg Trail Arena så kontakt os - vi vil gerne have flere med:

Foreningerne bag - Viborg Trail Arena

Alhedens MTB

Et fællesskab under Alhedens Idrætsforening, hvor fokus er på det sociale og lysten til at dyrke motion sammen, og nyde oplevelsen af at være i naturen. I AIF motion har vi kombi kontingent indenfor Gå/Løb - Spinning - MTB.

Bronx MTB

Bjerringbros Mountainbike Klub, ”Bronx MTB”, er en afdeling i Bjerringbro Cykelsport. ​Her finder du et fællesskab om at cykle i naturen - når det skal være vildt og når det skal være sjovt med gode oplevelser i landskabet.

Cykel Motion Viborg

Cykel Motion Viborg er en breddeklub for alle niveauer indenfor motionscykling hvor så mange interesser tilgodeses, som det er praktisk muligt indenfor fx MTB, cross, spinning og landevejscykling.

Fjends Motionscykelklub

I Fjends Motionscykelklub er du velkommen i vores fællesskab på racercykel og mountainbike - der er plads til alle.

Fjordklyngen

Fjordklyngen tager nu initiativ til at racercyklister og Mountainbikes kan mødes om den fælles hobby, som for mange er cykling.

Hald Ege MTB

Hald Ege MTB er en mountainbikeklub for alle uanset niveau, køn og alder. Vi er ca. 300 medlemmer fordelt på børn, unge og voksne.

Hald Ege Efterskole

Et fællesskab under Alhedens Idrætsforening, hvor fokus er på det sociale og lysten til at dyrke motion sammen, og nyde oplevelsen af at være i naturen. I AIF motion har vi kombi kontingent indenfor Gå/Løb - Spinning - MTB.

Idrætshøjskolen Viborg

Få de fedeste oplevelser - tag på højskole! Både ude og inde er vores faciliteter i særklasse. Du har garanti for spændende udfordringer, uanset om du vil være højskoleelev, sommerkursist eller bruger vores kortere tilbud!

Løgstrup MTB

Motionscykling i Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforening har nu eksisteret i omkring 15 år. Vi køre racer og MTB. Vi er for tiden ca. 60 medlemmer.

Viborg MTB

Foreningen Viborg MTB er en sammenlægning af Viborg amatør cykle klub som blev stiftet 1938 og Viborg mountainbike klub som blev stiftet 1999 og har hjemsted i Viborg kommune. Foreningen er tilsluttet DCU, DIF, DGI og Viborg Idrætsråd.

Viborg Trail Runners

Vil du være bedre til at løbe i skoven? - så kom og træn med Viborg Trail Runners, en del af Viborg Atletik & Motion.

Partnere

Støtte